Rekrytering

Vi är Österbottens största servicecenter för företagshälsovård och vår verksamhet växer ytterligare. Vi satsar på arbetstrivseln bland vår personal och tror att en god arbetsgemenskap attraherar personal, även längre bortifrån.

För tillfället lediga

> Företagshälsovårdsläkare (Vasa)

> Företagshälsovårdsläkare (Korsholm)

> Specialiserande företagshälsovårdsläkare

Just nu växer och utvecklas vår verksamhet fartfyllt. Kom med och utveckla våra effektfulla och kundorienterade tjänster inom företagshälsovården.

Kom som arbetskollega till nästan 50 sakkunniga inom företagshälsovården i vår enhet i Vasa centrum. Du får en täckande instruering till ditt arbete, ett tydligt eget ansvarsområde samt stödet av en mentor. Vi fungerar även som utbildningsplats för läkare som specialiserar sig på företagshälsovården och hos oss är det möjligt att utföra 24 månaders perioden i en utbildningstjänst inom företagshälsovården.

Vi arbetar inom ramarna för tjänstetid och inget jourhavande ingår i arbetsbeskrivningen. I uppgiften är det möjligt att tillämpa olika arbetstidsalternativ och vi kan även komma överens om deltidsarbete. Arbetet börjar enligt avtal.

Om du är intresserad kontakta verkställande direktör Timo Ylilauri, tfn 044 796 6180, förnamn.efternamn(at)vaasa.fi.