Rekrytointi

Olemme Pohjanmaan suurin työterveyshuollon palvelukeskus ja toimintamme kasvaa edelleen. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin.

Tällä hetkellä haemme:

> Apulaisylilääkäri

Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Tule mukaan kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme joustavan työaikajärjestelmän, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mukavat asiakkaat ja koko työyhteisön tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävään edellytetään työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä.

Asiakkaitamme ovat mm. Vaasan kaupunki ja sairaanhoitopiiri, Pohjanmaan pelastuslaitos ja alueen monet yritykset eri toimialoilta.

Hakuaika päättyy 30.1.2020 15:00

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/apulaisylilaakari-vsa905-06-4-20/

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Teemu Paavola, puh. 040 702 8244.

 

> Työterveyshoitaja, vakituinen

Toimit osallisena moniammatillista työterveystiimiä ja työhösi kuuluu omien vastuuyritysten työterveyshuollosta vastaaminen (Vaasan/Vähäkyrö toimipiste) sekä työterveyspainotteinen sairaanhoito. Kelpoisuusvaatimuksena on terveyshoitajan tutkinto ja työterveyshuollon erikoistumisopinnot luetaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitodistus). Edellytämme oman auton käyttöä sillä työpiste on osan viikosta Vähässäkyrössä.

Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.  Tarjoamme monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus kehittää itseään sekä mukavat työtoverit.

Hakuaika päättyy 30.1.2020 15:00

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tyoterveyshoitaja-vsa905-06-3-20-1/

Lisätietoja: Vastaava työterveyshoitaja Tina Söderbacka puh. 040 847 2009

 

> Työterveyshoitajan sijaisuus

Toimit osana moniammatillista työterveystiimiä ja työhösi kuuluu omien vastuuyritysten työterveyshuollosta vastaaminen sekä työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto ja työterveyshuollon erikoistumisopinnot luetaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.  Tarjoamme monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus kehittää itseään sekä mukavat työtoverit.

Hakuaika päättyy 30.1.2020 15:00

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tyoterveyshoitajan-sijaisuus-vsa905-06-2-20/

Lisätietoja: Vastaava työterveyshoitaja Tina Söderbacka puh. 040 847 2009

 

> Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri 

Tule lähes 50 työterveyshuollon ammattilaisen työkaveriksi Vaasan keskustan toimipaikkaamme. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, selkeän oman vastuualueen sekä mentorin tuen. Toimimme työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien koulutuspaikkana ja meillä on mahdollista suorittaa erikoistumiseen kuuluva 24 kk työterveyshuoltojakso koulutusvirassa.

Työskentelemme virka-ajan puitteissa ja työnkuviin ei liity päivystystä. Tehtävissä on mahdollista toteuttaa erilaisia työaikavaihtoehtoja ja myös osa-aikaisesta työstä voidaan sopia. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: toimitusjohtaja Teemu Paavola, puh. 040 702 8244, etunimi.sukunimi(at)vaasa.fi.